Nieuwe inspiratie voor het terras

Het terrasseizoen staat voor de deur, dit is het moment waarop je gasten jouw gerechten, drank en sfeer kunnen ervaren. Geef ze een waardevolle beleving waarbij dit centraal staat.

Terras
special

Tips, tricks en recepten

Beleving en creativiteit is de identiteit van jouw bedrijf, dit maakt jouw zaak uniek. Het is een opgave om de verwachting van je gasten te overtreffen en ze te laten verbazen van jouw kunsten. Presentatie speelt een belangrijke rol hierin, hoe je een gerecht opmaakt en serveert kan een bepalende factor zijn. Denk hierin out-of-the-box, er is meer mogelijk dan je denkt!

Wij helpen je hierbij door verschillende recepten te presenteren die op basis van onze Chunky salsa ontwikkeld zijn. Deze koud gemengde salsa met grove tomaten stukjes is warm en koud toepasbaar, ready-to-use en het beste alternatief van vers. In deze special willen we je graag inspireren hoe deze salsa te gebruiken is voor meerdere eetmomenten. 

Het gemak
van koelvers

Verkort uw mise-en-place

Verhoog uw marge

Altijd koelvers

BIO Tuinkruiden

450 gram

Kruidenmix van de beste groene kruiden uit Noord-West Europa: peterselie, bieslook, selderij en dille. De groene kruiden zijn afkomstig van biologische teelt voor de beste smaak. Een fijngehakt uitje geeft een extra pitje, een subtiel vleugje verse munt zorgt voor een frisse noot. Zeer geschikt voor in koude toepassingen zoals dressings en koude sauzen of als subtiele smaak door aardappelpuree of crème-soepen.

Chunky salsa tomato

1000 gram

De bekende fris kruidige smaakmaker uit de Latijns-Amerikaanse keuken. Traditioneel gebruikt als bijgerecht voor taco’s, tortilla’s en visgerechten. Bijzonder vanwege zijn grove stukjes tomaat, ui en peper. Op smaak gemaakt met peterselie, witte wijnazijn en knoflook. Deze koelverse salsa is ready-to-use en geeft een mooi visueel effect in gerechten. Naast de klassieke toepassingen is deze salsa ook heel goed te gebruiken als garnituur of topping op een broodje hamburger of pizza.

Premium basilicum pesto

450 gram

De Premium Basil Pesto wordt gemaakt met lokaal geteelde basilicum uit Nederland. Deze duurzame basilicum wordt geteeld in een ‘vertical farm’. Hierdoor is het gehele jaar dezelfde kwaliteit beschikbaar. De basilicum wordt direct na de oogst verwerkt, dit zorgt voor een rijke plukverse smaak en een schitterende frisgroene kleur. Zeer geschikt voor zowel koude als warme toepassingen.

Proef het zelf

Tien inspirerende terras recepten op basis van
onze chunky salsa tomato

Beleving op het terras

Loaded popcorn

Voor ieder terrasmoment

Gratis Bresc proefpakket aanvragen

Wil je de recepten met onze Chunky salsa tomato, Premium basilicum pesto en BIO Tuinkruiden eens proberen? Vraag dan een gratis proefpakket aan. Heb je interesse in specifieke producten? Geef dat dan aan, dan zorgen we dat je die ook ontvangt.

Vul het formulier in en ontvang het pakket.

Direct aanvragen

Contactgegevens
Adres
Opmerkingen
ONS VOLLEDIGE ASSORTIMENT

Wil jij vrijblijvend sparren met ons over jouw menukaart?

Bresc, de specialist in koelverse knoflook- en kruidenproducten gericht op de Europese Foodservice markt. Wij gaan graag met je in gesprek.