gemak

Het inspiratiemagazine van Bresc

Geïnspireerd geraakt? En wil je zelf aan de slag? Probeer dan onderstaande recepten en vraag ons proefpakket aan. Wil jij het complete magazine lezen? Download hem dan hier of vraag hem aan. 

Inspiratie voor het winterseizoen

In onze nieuwe magazine willen je nog meer inspireren, vandaar dat we de meeste recepten online geplaatst hebben. Op die manier kunnen we de gerechten en ideeën nog meer tot uiting laten komen. Ook nu laten we je weer zien hoe je in minder tijd meer couverts kunt bereiden. Want bij Bresc dient gemak de moderne chefkok.

Wil je ons nieuwe magazine bekijken?

Het gemak
van koelvers

Verkort uw mise-en-place

Verhoog uw marge

Altijd koelvers

Gemberpuree

450 gram

De smaakmaker uit de Aziatische keuken. Een fris pittige citroensmaak geschikt voor koude en warme bereidingen. De jonge verse gember is zeer zacht en fijn van structuur, waardoor de frisse citroenachtige smaak behouden blijft. Ideaal voor in wokgerechten, maar ook zeer geschikt als oosterse smaakmaker in soepen, sauzen of desserts.

Geroosterde knoflookpuree

450 gram

Eén van de vele smaaksensaties die knoflook kan geven. Door de bol te roosteren krijgt de standaard knoflook een geheel andere dimensie in textuur en smaak. Juist door zijn mildheid is de geroosterde knoflookpuree een ingrediënt welke ook voor koude bereidingen, zoals spreads, sauzen en crèmes, zeer breed inzetbaar is. De zachte, lichtzoete smaak van deze knoflookpuree is een finishing touch in menig gerecht.

Ras el hanout
kruidenmix

450 gram

Het bekende kruidenmengsel uit de Marokkaanse keuken. Ras el hanout betekent ‘het beste van de winkel’ en wordt veel gebruikt bij vlees, couscous en stoofgerechten (tajine). Het kruidenmengsel bestaat uit vele kruiden en specerijen zoals paprika, kaneel, gember, komijn, koriander, knoflook, kardemom en kruidnagel. De koelverse ras el hanout is direct te gebruiken en geeft meteen smaak af aan het gerecht of ingrediënt.

Proef het zelf

Hieronder vind je 22 inspirerende recepten. Probeer het zelf! Wil je snel naar het juiste concept gaan? Maak dan gebruik van onderstaande filter.

Warme winterdranken

Risotto met geroosterde knoflook

Voorgerecht

Loempia van boerenkoolrisotto en geroosterde knoflook-mayonaise

Hoofdgerecht

Gebakken zwezerik met risotto en sabayon van knoflook

Hoofdgerecht

Risottoburger met zoetzuur van peen, ui en chips met geroosterde knoflook

Smaakvolle invloeden uit Afrika

Winter outdoor cooking

Zoet & hartig

Nagerecht

Tiramisu met vijgenmascarpone en ras el hanout anglaise 

Nagerecht

Crumble van bittere chocolade met mousse van o.a. avocado

Vegan

Hoofdgerecht

Stoofgerecht bokbier, paddenstoelen, vezel en gerookte knoflook

Meer winterseizoen-inspiratie opdoen?

Wil jij weten hoe je een goede start maakt voor het aankomende winterseizoen en hoe wij jou daarmee kunnen helpen? Download nu gratis ons magazine. 

Liever het magazine met de hand doorbladeren? 

Gratis proefpakket aanvragen

Vraag nu een gratis proefpakket aan. Het pakket bevat de Gemberpuree, Ras el hanout kruidenmix en Geroosterde knoflookpuree, aangevuld met producten speciaal afgestemd op jouw keuken. Vul het formulier in en ontvang het pakket.

Direct aanvragen

Contactgegevens
Adres
Opmerkingen

Wil jij vrijblijvend sparren met ons over jouw menukaart?