gemak

Het inspiratiemagazine van Bresc

Geïnspireerd geraakt? En wil je zelf aan de slag? Probeer dan onderstaande recepten en vraag ons proefpakket aan. Wil jij het complete magazine lezen? Download hem dan hier of vraag hem aan. 

Bresc is er voor jou!

Zoals je weet, ondersteunt Bresc de moderne chefkok. Wij helpen je met onze koelverse producten om snel kwalitatieve smakelijke maaltijden te serveren. Maar we doen meer, ook tijdens de lockdown, na de lockdown en in de toekomst. Maak er gebruik van. Niet alleen als traditioneel restaurant, maar ook voor on the go, delivery, fastservice, bakkerij, viswinkel en ga zo maar door.

Weten op welke manieren wij jou kunnen bijstaan?

Het gemak
van koelvers

Verkort uw mise-en-place

Verhoog uw marge

Altijd koelvers

Zoetzure cherrytomaten knoflook & peterselie

1100 gram

Cherry tomaten op zoetzuur in de smaak knoflook en peterselie. Deze zoetzure tomaatjes zijn fris kruidig van smaak en geven een mooi visueel effect in gerechten. De tomaten hebben een stevige bite en zijn daardoor zowel koud als warm inzetbaar. Als garnituur in pastagerechten of juist als smaakmaker in salades. De marinade is zeer geschikt voor in sauzen of als dressing.

Premium basilicum pesto

450 gram

De Premium Basil Pesto wordt gemaakt met lokaal geteelde basilicum uit Nederland. Deze duurzame basilicum wordt geteeld in een ‘vertical farm’. Hierdoor is het gehele jaar dezelfde kwaliteit beschikbaar. De basilicum wordt direct na de oogst verwerkt, dit zorgt voor een rijke plukverse smaak en een schitterende frisgroene kleur. Zeer geschikt voor zowel koude als warme toepassingen.

Zoetzure cherrytomaten knoflook & citroengras

1100 gram

Cherry tomaten op zoetzuur in de smaak knoflook en citroengras. Deze zoetzure tomaatjes hebben een fris zoetige smaak en door het gebruik van rode peper een licht pittige nasmaak. De tomaten hebben een stevige bite en zijn daardoor zowel koud als warm inzetbaar. Door de frisse smaken zeer goed toepasbaar als garnituur in salades en als topping op pizza’s en sandwiches. De marinade is zeer geschikt voor in sauzen of als dressing.

Proef het zelf

Zes inspirerende recepten met Premium basilicum pesto en Zoetzure cherrytomaten.

3 x
Premium basilicum pesto

3 x
Zoetzure cherrytomaten

Amuse / Borrel

Cherrytomaat gevuld met crème van Parmaham en Pecorino

Meer terrasseizoen-inspiratie opdoen?

Wil jij weten hoe je een goede start maakt voor het aankomende terras seizoen en hoe wij jou daarmee kunnen helpen? Download nu gratis ons magazine. 

Liever het magazine met de hand doorbladeren? 

Gratis proefpakket aanvragen

Vraag nu een gratis proefpakket aan. Het pakket bevat de Zoetzure cherrytomaten knoflook & citroengras, de Zoetzure cherrytomaten knoflook & peterselie, de Premium basilicum pesto, aangevuld met producten speciaal afgestemd op jouw keuken. Vul het formulier in en ontvang het pakket.

Direct aanvragen

Contactgegevens
Adres
Opmerkingen

Begeleid jouw klanten bij het bereiden van hun ontvangen foodbox

Wil je met jouw restaurant kosteloos op onze ikkookthuis.nl website? Dan nodigen we je graag uit op onze locatie. Meld je snel aan!

Wil jij sparren over je menukaart of wil je meer informatie over onze producten?

Bresc, de specialist in koelverse knoflook- en kruidenproducten gericht op de Europese Foodservice markt. Wij gaan graag met je in gesprek. 

Bresc. Gemak dient de moderne chefkok.